Territori i Sostenibilitat impulsa la via ciclista entre Sant Celoni, La Batllòria, Gualba i Riells i Viabrea

El Departament té en licitació per 100.018 euros la redacció del projecte constructiu d’aquest tram de carril bici, que forma part de l’anella ciclista del Baix Montseny

Traçat de la via ciclista que unirà diversos pobles del Baix Montseny
Traçat de la via ciclista que unirà diversos pobles del Baix Montseny | Territori i Sostenibilitat
Redacció
04 de juliol del 2020
Actualitzat a les 0:16h
El Departament de Territori i Sostenibilitat té en licitació, per 100.018 euros, la redacció del projecte constructiu del tram Sant Celoni-estació de tren de Gualba-la Batllòria-Riells i Viabrea de l'anella ciclista del Baix Montseny. El termini de redacció del projecte és de vuit mesos.
 
Prèviament, s'ha redactat un estudi analitzant les diferents alternatives per a l'execució de la via ciclista que ara concretarà el projecte constructiu. L’actuació, d'uns 7 km de longitud, garantirà la connexió ciclista entre diferents municipis del Baix Montseny.
 
Aquest nou tram de l'anella ciclista discorrerà paral·lel a les carreteres BV-5301, C-35 i GI-552, i permetrà articular la mobilitat sostenible al territori. La tardor de 2018, el Departament ja va finalitzar les obres de construcció del tram entre el nucli urbà de Santa Maria de Palautordera i l'estació de tren d'aquest municipi. Igualment, té en fase avançada de construcció el tram entre Riells i Viabrea i Breda.