meteorologia

VÍDEO Nova nit moguda per les inclemències meteorològiques al Baix Montseny

Pedregada a Sant Celoni i arbres caiguts a Santa Maria de Palautordera i Vallgorguina

per Redacció , 3 de juliol de 2020 a les 13:00 |

Una altra nit moguda per les inclemències meteorològiques al Baix Montseny. A Santa Celoni va fer una bona tamborinada amb episodi de pluja, pedra i vent recollint 40 litres per metre quadrat al centre del poble durant la nit i la matinada, segons les dades Meteo Suís.

 

40 litres per metre quadrat a Sant Celoni entre la nit i la matinada Foto: Meteo Suís


A Santa Maria de Palautordera la Policia Local, juntament amb els Bombers de la Generalitat i la brigada municipal han hagut de treballar de valent tota la nit  per restablir la mobilitat al municipi després de l'episodi de fort vent i pluja que ha provocat que s'hagin atès nombroses incidències tant al nucli central del poble com a les urbanitzacions per caiguda d'arbres i murs que també han afectat a vehicles aparcats.


De fet, a Santa Maria de Palautordera a conseqüència dels desperfectes causats per l'esclafit la nit de dijous a divendres, el parc del Reguissol i l'Arborètum estaran tancats fins nou avís, mentre es realitzen tasques de manteniment de l'arbrat.
 

Nit moguda a Santa Maria de Palautordera per les inclemències meteorològiques Foto: PL Santa Maria de Palautordera

 

Arbres i murs caiguts a Santa Maria de Palautordera Foto: PL Santa Maria de PalautorderaCasos similars s'han donat a Vallgorguina amb caiguda d'arbres o pals elèctrics, tant al nucli central o la urbanització Canadà Parc que ha fet necessària la intervenció dels bombers.
 

Un arbre tombat a la plaça de la Mercè al centre de Vallgorguina Foto: AJVALL

 

Incidències meteorològiques a Vallgorguina Foto: AJ VALL

 

Participació