crèdit

La Diputació de Barcelona concedeix un crèdit euros a l'Ajuntament de Vallgorguina

En total 175.000 euros per a finançar inversions a la via pública i zones verdes

per Redacció, 2 de juliol de 2020 a les 16:49 |
Una zona verda de Vallgorguina | NBM
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
En el marc de la Caixa de Crèdit que impulsa la Diputació de Barcelona, la corporació ha concedit un crèdit per valor de 175.000 euros a l'Ajuntament de Vallgorguina per a finançar inversions a la via pública i zones verdes.
 

La Caixa de Crèdit és un instrument de cooperació local que té l'objectiu d'atorgar crèdits als ajuntaments, entitats municipals descentralitzades i mancomunitats de municipis de la demarcació per al finançament de noves inversions, el dèficit de finançament en inversions executades i les operacions incloses en un Pla de Sanejament o Econòmic i Financer.

Cada govern local pot demanar fins a 200.000 euros cada any, amb l'excepció dels municipis inferiors a 1.000 habitants, que podran superar aquest límit i sol·licitar l'import necessari per cobrir les seves necessitats de finançament. El tipus d'interès és al 0%, amb una amortització màxima de 10 anys i una carència d'un any des de la data de concessió.

 

 

Participació