L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor no obrirà les piscines municipals aquest estiu

En un comunicat l'equip de govern diu que la mesura es pren per garantir la seguretat de tothom

Piscina municipal de Sant Antoni de Vilamajor
Piscina municipal de Sant Antoni de Vilamajor | AJ SAV
Redacció
02 de juliol del 2020
Actualitzat a les 16:20h

L'Ajuntament bde Sant Antoni de Vilamajor s'ha afegit als dels seus pobles veïns de Sant Pere de Vilamajor i Llinars del Vallès i tampoc no obrirà les piscines pública aquest estiu com una mesura per impedir la propagació del coronavirus Covid-19. Des de l'Ajuntament reconeixen que es tracta d'una situació excepcional provocada per la crisi sanitària.

En un comunicat que han fet públic a través dels mitjans de comunicació municipals s'assegura que es "lamenta haver de prendre aquesta decisió". Des de l'equip de govern es diu que sw'és conscient del que suposa no obrir les piscines municipals i que no ha estat una  decisió gens fàcil de prendre però "finalment s'ha optat per garantir la seguretat de les nostres vilatanes i vilatans i mantenior tant la instal·lació del carrer Girona com la de la urbanització Les Pungoles tancades".

En la mateixa comunicació de l'equip de govern es recorda que fins el darrer moment s'ha estat valorant la desició i ha pesat més la qüestió de com ecoluciona la pandèmia, amb els darrers rebrots detectats i per això s'ha considerat que aquesta era la millor opció ja que tampoc no es podia garantir la distància de seguretat "requisit indispensable en tot el que fem".