estiu

El nou espai d'Aigua i Salut d'Arbúcies obre portes el 4 de juliol

Aquest estiu ja es faran els primers cursets de natació i gimnàstica aquàtica

per Redacció , 1 de juliol de 2020 a les 11:11 |
Vista exterior del nou complex d'aigua i salut d'Arbúcies | AJA
Aquest proper dissabte 4 de juliol és la data escollida per obrir les portes del nou complex d'Aigua i Salut d'Arbúcies. Un espai esportiu, situat a Can Delfí, que estarà gestionat conjuntament entre l'Ajuntament d'Arbúcies i l'empresa Sportgest.
 

Per aquest divendres 3 de juliol estan previstes unes portes obertes perquè la població pugui anar a veure aquest nou equipament municipal, segons ha explicat la regidora d'Activitat Física i Esport, Anna Rotllant. Els horaris seran al matí d'11 a 1 del migdia i, a la tarda, de 5 a 8.
 

I, serà dissabte a les 10 del matí quan es farà la inauguració simbòlica del nou Espai d'Aigua i Salut. "Es tracta d'un petit acte per donar per inaugurada la piscina climatitzada", ha assenyalat Rotllant. I ha afegit: "Al setembre està previst fer la inauguració oficial de tot el complex, ja que serà llavors quan també es posaran en funcionament les sales de gimnàs i tota l'oferta esportiva que es podrà realitzar en aquesta nova instal·lació d’aigua i salut".
 

Així doncs, tots els arbuciencs i arbucienques que vulguin fer la primera remullada tant a la piscina climatitzada com a les dues piscines exteriors, ho podran fer dissabte a partir de 2 quarts d'11 del matí. A més a més, a partir del dilluns 6 de juliol es posaran en marxa les classes de gimnàstica aquàtica i el dilluns 13 de juliol, els cursets de natació. Les instal·lacions estaran equipades amb tot el necessari per tal de respectar la normativa i mesures de seguretat i sanitàries necessàries per tal d'evitar el contagi de la Covid-19.
 

 

Participació