Aportació econòmica dels treballadors de Salicru a la campanya «Creu Roja Respon»

S'han lliurat 305 euros a Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny

Eduard Garcia i Emili Argemí dos voluntaris de Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny
Eduard Garcia i Emili Argemí dos voluntaris de Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny | Jordi Purtí
Redacció
30 de juny del 2020
Actualitzat a les 17:48h

Els treballadors de l'empresa Salicru de Santa Maria de Palautordera s'ha sumat a la campanya Creu Roja Respon impulsada per aquesta organització a nivell estatal amb la finalitat de pal·liar en la mesura del possible la crisi social provocada per la pandèmia del coronavirus Covid-19. L'aportació que han fet ha estat de 305 euros

El president de la Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny, Jordi Garcia, ha expressat a NacióBaixMontseny "l'agraïment de la institució per sumar-se a la iniciativa humanitària". La Creu Roja està establerta a Sant Celoni des de fa més de 42 anys i en aquests moments difícils, continua fent la tasca de suport per vetllar per les persones més vulnerables. Actualment han augmentat de manera molt considerable el nombre d'usuaris, i les intervencions provocades per la Covid-19.   

Davant d'aquesta amenaça, Creu Roja ha intensificat la seva tasca humanitària a través d'un pla específic per atendre aquelles persones que es troben en situació de risc, i "volem que aquesta iniciativa de compromís social es perllongui fins que s'acabi l'estat de confinament i els nostres usuaris puguin sortir de la situació de vulnerabilitat en què es troben" ha dit també Jordi Garcia.