L'Ajuntament de Sant Hilari Sacalm injecta 12.000 euros al comerç local a través de vals descompte

El consistori preveu una inversió inicial de més de 130.000 euros per fer front a la crisi provocada per la Covid-19

Ajuntament Sant Hilari Sacalm
Ajuntament Sant Hilari Sacalm | Wikipedia
Redacció
30 de juny del 2020
Actualitzat a les 7:57h
A partir de la primera setmana de juliol, les persones que comprin als establiments de Sant Hilarti Sacalm podran obtenir vals descompte bescanviables a diferents comerços del municipi.
L'Ajuntament destina 12000 euros que, repartits en vals regals, seran un suport tan a la ciutadania com al sector comercial i conseqüentment a l'economia del propi municipi, fet que s'evidencia en el mateix eslògan de la campanya "Guanya tu, guanyem tots".

Els vals es distribuiran en urnes pels diferents establiments i tothom que hi compri fent una despesa mínima de 10 euros, podrà treure una butlleta que, si la sort l'acompanya, estarà premiada amb un val descompte nominatiu de 5 euros, 10 euros o 15 euros a bescanviar al comerç que s'indiqui (per un valor total de 12000 euros). S'establirà un període determinat per bescanviar els vals, essent la data màxima el 12 d'octubre d'aquest mateix any.

Aquesta mesura impulsada pel consistori de Sant Hilari Sacalm, a part de ser una injecció econòmica pel sector, fomenta la reactivació econòmica del comerç local i posar en valor la compra de proximitat. L'acció s'emmarca dins les línies d'ajut que la regidoria de promoció econòmica ha desenvolupat per a pal·liar la crisi econòmica actual a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19. Aquesta primera línia promou la reactivació del consum i promoció local i inclou altres accions, com l'edició d'un vídeo que posa en valor el comerç de proximitat i apel·la a la ciutadania a fer poble o una campanya de promoció turística que arribarà a tv3 també aquest mes de juliol.

Paral·lelament, l'Ajuntament treballa també dues altres grans línies d'ajuts, una adreçada a les famílies més vulnerables, especialment aquelles que han vist com la seva situació empitjorava arran de la crisi de la Covid-19, i una altra línia per impulsar l'activitat econòmica i fomentar l'emprenedoria, amb l'objectiu de creació d'economia local.

En total l'Ajuntament de Sant Hilari Sacalm ha previst una inversió inicial de més de 130.000 euros que ha d'ajudar al municipi a pal·liar els efectes d'aquesta crisis sanitària, social i econòmica.