La Clau reactiva la cultura i els concerts a Sant Celoni amb «A COVID de sandàlia»

El casal popular impulsa per sisè estiu consecutiu un cicle musical a la fresca, enguany adaptat a les mesures sanitàries

Cartell d'A COVID de Sandàlia
Cartell d'A COVID de Sandàlia | Casal Popular La Clau
Redacció
23 de juny del 2020
Actualitzat a les 8:13h
Un dels sinònims d'estiu a Sant Celoni és el cicle musical A cop de sandàlia que organitza el Casal Popular La Clau. I enguany el coronavirus tampoc n'impedirà la celebració. Això sí, en aquesta ocasió comptarà amb algunes novetats. La primera és el nom, que en aquesta ocasió serà A COVID de sandàlia, i la ubicació serà al pati de Can Ramis. El cicle comptarà amb dues actuacions: Liannallull el divendres 26 de juny i Meraki Trio el divendres 3 de juliol. Ambdós concerts seran a les 7 de la tarda.

Des de La Clau expliquen que han treballat per complir les mesures de seguretat marcades per les administracions: "L'edició d'aquest any serà diferent, ja que ens hem d'adaptar a les mesures de seguretat. Però ho hem aconseguit i podrem mantenir l'esperit del cicle, que és donar un altaveu a creadors de la nostra zona i difondre la cultura de forma accessible i propera". Per garantir la seguretat, l'aforament estarà limitat a prop de 60 persones, assegudes i guardant la distància de seguretat entre elles. Les entrades tindran un preu de 2 euros pels socis de La Clau i 4 euros pels no socis. Es poden reservar per correu electrònic a info@laclaubaixmontseny.org o comprar a taquilla el mateix dia fins a omplir l'aforament.

Pel que fa als grups, l'A COVID de sandàlia mantindrà la tònica habitual de la programació musical del casal: qualitat, proximitat i paritat. El primer concert serà el de Liannallull en format de dúo integrat per Jordi Espinach i Anna Capacés. El grup destaca per una sonoritat a cavall de la cançó d'autor i el rock, una trajectòria avalada per cinc àlbums d'estudi, nombroses actuacions i col·laboracions arreu de Catalunya i unes lletres i unes cançons àcides i, a la vegada, properes.

La segona actuació estarà protagonitzada per Meraki Trio, una proposta musical de tres músics de qualitat contrastada com són Marta Monts, Gora Casado i Dani Farran. Els tres faran un viatge per les músiques del món començant per la música tradicional del Brasil per continuar amb melodies de Grècia, Cuba, Israel o Senegal, entre d'altres.

Des del Casal Popular La Clau manifesten una gran il·lusió per poder fer actes de cara el públic després de tants mesos aturats. A la vegada, també expliquen que: "tot i que ens adaptarem a les mesures de seguretat, estem amb molta energia i ganes de recuperar l'activitat i ja estem treballant en molts projectes per després de l'estiu". Entre les dates que tenen en ment, hi ha la de la Festa Major de Sant Celoni, de la qual en podran donar novetats ben aviat.
 
Arxivat a