L'Ajuntament de Sant Celoni ja camina per redactar un nou POUM

El ple municipal ha aprovat per unanimitat l'inici de l'expedient per planificar el futur del poble

L'ajuntament aprova redactar un nou POUM per Sant Celoni
L'ajuntament aprova redactar un nou POUM per Sant Celoni | Jordi Purtí
Redacció
19 de juny del 2020
Actualitzat a les 17:59h

El disseny del Sant Celoni del futur comença a caminar. El ple de l'Ajuntament ha aprovat per unanimitat l'inici de l'expedient per a la revisió del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM). Aquesta és l'eina de que disposa l'administració municipal per repensar i planificar de manera integral el poble dels propers anys amb un desenvolupament urbanístic sostenible que fomenti la qualitat de vida de les generacions presents i futures.

El nou POUM, per tant, haurà de planificar tant la generació i diversificació de les activitats econòmiques, garantir un paisatge urbà de qualitat, millorar l'espai públic i afavorir la cohesió a través de les eines que li són pròpies: ordenar els espais lliures, els espais públics, situar les infraestructures, preveure les reserves per equipaments, la localització dels nous habitatges o definir el patrimoni arquitectònic i natural que cal protegir.

Per tal d'afrontar aquest nou marc d'ordenació urbana es preveu la participació activa de la ciutadania durant tot el procés de desenvolupament dels treballs de redacció del POUM.

Arxivat a