Dia per l'Allibarament LGTBI

El Consell de la Selva s'adhereix a la campanya per a la igualtat de tracte i no discriminació de persones LGTBI

L'ha impulsada la Generalitat de Catalunya com a estratègia de visibilització de les realitats i de divulgació de polítiques LGTBI

per Redacció, 18 de juny de 2020 a les 17:52 |
El Consell Comarcal de la Selva ha pintat l’Arc de Sant Martí sobre un element del mobiliari urbà com a estratègia de visibilització | Consell Comarcal de la Selva
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consell Comarcal de la Selva s'adhereix a la campanya iniciada des de l'Àrea per a la Igualtat de tracte i no discriminació de persones LGTBI de la Generalitat de Catalunya d'enguany. Aquesta iniciativa s'emmarca dins els actes organitzats amb motiu del dia 28 de juny, Dia per l'Alliberament LGTBI.

Com a estratègia de visibilització de les realitats LGTBI i de divulgació de polítiques LGTBI, aquest dijous dia 18 de juny al migdia, s'ha representat l'Arc de Sant Martí sobre un element del mobiliari urbà, un dels bancs del passeig de Sant Salvador.


En aquesta iniciativa hi ha participat el màxim responsable de l'ens selvatà, Salvador Balliu; el conseller de Benestar Social, Francisco Jurado; i la consellera d'Igualtat, Anna Belén López. El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha assenyalat que "amb aquesta actuació, des de l'ens selvatà ens sumem a les estratègies de visibilització de les realitats LGTBI i a la divulgació de les polítiques públiques LGBTI".

Aquesta actuació, conjuntament amb la realitzada per altres consells comarcals i ajuntaments de Catalunya, formarà part d'un document audiovisual que es difondrà pels mitjans de comunicació nacionals i locals, i xarxes socials.


 

Participació