El personal del CAP i l'Hospital de Sant Celoni s'ha concentrat amb el lema «Retallar en sanitat mata»

Diuen que tenen molt motius per mobilitzar-se i es pregunten quantes coses més hauran de passar perquè les treballadores sanitàries diguin prou

Retallar en sanitat mata, lema de la concentració del personal sanitari de Sant Celoni
Retallar en sanitat mata, lema de la concentració del personal sanitari de Sant Celoni | Jordi Purtí
17 de juny del 2020
Actualitzat a les 16:06h
"Retallar en sanitat mata", aquest és el lema de la que un dimecres més les treballadores del Centre d'Atenció Primària (CAP) i de l'Hospital de Sant Celoni s'han concentrat a les dues d'aquesta tarda davant del centre sanitari en defensa de condicions laborals dignes en una sanitat de gestió, titularitat i provisió cent per cent pública.

El personal sanitari entén que després de viure el que han viscut ha quedat palès que el sistema sanitari necessita més pressupost, des del transport fins als centres geriàtrics passant pels CAP's, els hospitals, els centres sociosanitaris, els centres de dia, el servei d'atenció domiciliària i tot el que fa referència a la cura i la millora de la qualitat de vida reclamant més pressupost "amb urgència a l'atenció primària i als serveis sociosanitaris, però amb gestió directa cent per cent pública".

Diuen que tenen molt motius per mobilitzar-se i es pregunten quantes coses més hauran de passar perquè les treballadores sanitàries diguin prou. "Creiem que ara és el moment i no no només de recuperar les nostres condicions econòmiques i laborals. També volem defensar una sanitat pública, greument privatitzada, retallada, maltractada i infrafinançada".

Reclamen, sense negociació prèvia, epis en condicions, PCR per a totes o serologies, recuperar el 5%, DPOs al sou, la part de les pagues extraordinàries que se'ls deu i que les hores que han fet de més no siguin a preu de salari.


​​
​​
​​
Arxivat a