Tres ajuntaments del Baix Montseny elaboren un cens d'artistes locals com a pla de xoc a la crisi de la Covid-19

Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera i Sant Esteve de Palautordera prioritzen la contractació d'artistes de la zona en les seves programacions culturals

La Tribut FM un grup musical del Baix Montseny
La Tribut FM un grup musical del Baix Montseny | Jordi Purtí
Redacció
16 de juny del 2020
Actualitzat a les 18:23h
Els ajuntaments de Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera i Sant Esteve de Palautordera han impulsat l'elaboració d'un cens d'artistes i creadors locals com a pla de xoc a la crisi de la Covid-19 que en el món de la cultura és especialment dura.

Els tres consistoris s'han proposat prioritzar la contractació d'artistes locals en les seves programacions culturals i festives per tal d'ajudar a pal·liar els efectes d'aquesta crisi. En aquest sentit, una de les primeres necessitats detectades ha estat la de disposar un cens, el més complet possible d'artistes i creadors locals a nivell dels municipis impulsors del projecte.

D'aquesta manera, cada ajuntament elabora el seu propi cens per poder-lo compartir entre els tres municipis i complementar les respectives programacions culturals sempre amb la idea de promoure els artistes locals.

Des dels tres ajuntaments es té el convenciment que, amb les limitacions i mesures de protecció adients, la pràctica cultural ben aviat podrà tornar-se a posar en marxa i per això s’han proposat ajudar i protegir tots els artistes i creadors que ajuden en bona mesura a fer-la possible.