artistes locals

Tres ajuntaments del Baix Montseny elaboren un cens d'artistes locals com a pla de xoc a la crisi de la Covid-19

Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera i Sant Esteve de Palautordera prioritzen la contractació d'artistes de la zona en les seves programacions culturals

per Redacció , 16 de juny de 2020 a les 18:12 |
La Tribut FM un grup musical del Baix Montseny | Jordi Purtí
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els ajuntaments de Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera i Sant Esteve de Palautordera han impulsat l'elaboració d'un cens d'artistes i creadors locals com a pla de xoc a la crisi de la Covid-19 que en el món de la cultura és especialment dura.

Els tres consistoris s'han proposat prioritzar la contractació d'artistes locals en les seves programacions culturals i festives per tal d'ajudar a pal·liar els efectes d'aquesta crisi. En aquest sentit, una de les primeres necessitats detectades ha estat la de disposar un cens, el més complet possible d'artistes i creadors locals a nivell dels municipis impulsors del projecte.


D'aquesta manera, cada ajuntament elabora el seu propi cens per poder-lo compartir entre els tres municipis i complementar les respectives programacions culturals sempre amb la idea de promoure els artistes locals.

Des dels tres ajuntaments es té el convenciment que, amb les limitacions i mesures de protecció adients, la pràctica cultural ben aviat podrà tornar-se a posar en marxa i per això s’han proposat ajudar i protegir tots els artistes i creadors que ajuden en bona mesura a fer-la possible.

 

Participació