Aquest darrer diumenge, la Policia Local de Sant Celoni ha tornat a controlar els vehicles que accedien al massís del Montseny per la carretera de Campins amb la finalitat d'evitar excessos de velocitat i de soroll. Els controls es van centrar bàsicament en les motocicletes i especialment en comprovar la documentació (assegurança i fitxa tècnica) i verificar el correcte funcionament del sistema d'escapament. Dels més de 100 controls en van resultar vuit denúncies: sis per circular sense dispositiu silenciador d'explosions i dues per falta d'ITV vigent.

En els controls portats a terme per la Policia Local de Sant Celoni els dos darrers diumenges s'ha multat tretze motoristes ja que als vuit d'aquest 14 de juny s'hi han de sumar les cinc multes del diumenge 7 de juny, després de controlar altres 35 motoristes.

Des del desconfinament i el pas a fase 2 i, sobretot amb la unificació de tota la regió sanitària de Barcelona, hi ha molta sensibilitat de la ciutadania que viu als municipis del Parc Natural del Montseny que protesten per l'excessiva massificació del parc els cap de setmana. El passat diumenge 7 de juny veïns i entitats ecologistes ja van organitzar una primera acció informativa a Sant Esteve de Palautordera, Campins i la Costa del Montseny demanant als visitants respecte per l'espai natural.

També cal recordar que des d'aquest dissabte passat torna a ser actiu el servei de bus que de Sant Celoni a Santa Fe del Montseny.