La setena edició del Festival Internacional de Pallasses del Circ Cric se celebrarà de l'1 al 4 d'octubre

La figura destacada d'enguany serà l'artista americana resident a França Laura Herts

Festival Internacional de Pallasses a Sant Esteve de Palautordera
Festival Internacional de Pallasses a Sant Esteve de Palautordera | Circ Cric
Redacció
15 de juny del 2020
La setena edició del Festival Internacional de Pallasses del Circ Cric se celebrarà de l'1 al 4 d'octubre a Sant Esteve de Palautordera. La cita havia de tenir lloc de l'11 al 14 de juny, però va quedar suspesa a causa de la covid-19. "No volem perdre, i més en temps difícils, aquesta trobada anual de les pallasses que constitueix un veritable espai d'aprenentatge, reciclatge i intercanvi d'inquietuds i preocupacions", ha afirmat Montserrat Trias, directora del certamen.

La figura destacada d'aquesta edició serà la pallassa americana resident a França Laura Herts. A més, la companyia Teatro Sobre Ruedas estarà instal·lada a la plaça Joan Serra de la població i oferirà espectacles de petit format. La directora del festival, Montserrat Trias, ha afirmat que assegurat que aquesta trobada és "una oportunitat" perquè les pallasses puguin presentar les propostes artístiques que han preparat per aquesta temporada, i que volen compartir amb un públic que les espera any rere any. Trias ha explicat que s'aplicaran totes les mesures d'higiene i seguretat necessàries.

Tot i que no podran ser-hi presents companyies d'altres continents, tal i com estava previst, el programa inclourà un ampli repertori d'artistes locals i d'alguns de països veïns. Així, a banda de Laura Herts, també repetirà participació, la Balkan Paradise Orchestra que omplirà de música tota la població, i pallassa basca Maite Guevara. També hi actuaran les formacions franceses Cirquet Confetti, Las Kakofonikas i Lilli La Gamelle, i d'altres com Mama Calypso & The Immaculate Conceptions i Las Pedettes.

Durant la setmana del Festival també es programaran dues de les tres màster class que estaven programades pel mes de juny dedicades a les pallasses que s'hi vulguin apuntar a càrrec de Laura Herts i Élise Ovrier-Buffet.

Tortell Poltrona, fundador i director del Circ Circ s'ha mostrat "il·lusionat" amb el fet que els carres i places de tot el poble de Sant Esteve de Palautordera tornin a omplir-se de pallasses. La programació definitiva es concretarà pròximament.