residus

Hostalric es prepara per fer la recollida porta a porta

La gestió d'aquest sistema de recollida de residus es farà a través del Consell Comarcal de la Selva i està previst que es posi en marxa a inicis de l'any vinent

per Redacció, 15 de juny de 2020 a les 11:17 |
Reunió de presentació del nou sistema de recollida de residus porta a porta al Ple d'Hostalric | Consell Comarcal de la Selva
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Hostalric es prepara per al procés de canvi cap a la recollida de residus porta a porta. De fet, el passat dilluns 8 de juny, el Consell Comarcal de la Selva i el consistori d'Hostalric van oferir una xerrada informativa a tots els membres del ple sobre el projecte d'implantació de la recollida porta a porta al municipi, programat per a principis de l'any 2021.

En aquesta xerrada, a la qual van assistir representants tècnics del Consell Comarcal i de l'empresa de recollida comarcal Nora, SA, es van tractar les motivacions que han portat l'Ajuntament a prendre aquesta determinació, basades sobretot en els aspectes mediambientals i econòmics que suposa la mala gestió dels residus; així com també dels avantatges que ofereix el model de recollida porta a porta per sobre d'altres models amb contenidors.

La sessió és una de les moltes reunions que està previst que es vagin organitzant fins a principis de l'any vinent amb els diversos col·lectius del municipi per donar a conèixer tota la informació necessària per preparar-se per a l'arribada d'aquest nou model de recollida de residus a aquesta població

Amb aquesta acció, Hostalric és el tercer municipi de la comarca pertanyent al servei integral de recollida de residus de la Selva que, aquest any 2020, ja es prepara per a la propera implantació del nou servei porta a porta. Per davant seu, els municipis de Sils i Caldes de Malavella, ja es troben en plena campanya informativa a la població per iniciar el servei a finals d’aquest any.

En el conjunt del Baix Montseny ja hi ha altres municipis que fan la recollida porta a porta com Breda, Sant Antoni de Vilamajor i Sant Esteve de Palautordera.

 

Participació