coronavirus

El Baix Montseny controla la Covid-19: 7 casos positius en dues setmanes

En aquest període de temps s'han detectat 398 casos sospitosos

per Redacció, 12 de juny de 2020 a les 09:20 |
Personal sanitari de l'Hospital de Sant Celoni | NBM
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El coronavirus Covid-19 al Baix Montseny va clarament a la baixa si fem cas de les darreres dades fetes públiques pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. En el període comprès entre els dies 28 de maig i 10 de juny a la totalitat dels municipis de la comarca natural s'han comptabilitzat només set casos positius. Dos casos a Llinars del Vallès, un a Sant Antoni de Vilamajor, tres a Sant Celoni i un a Sant Hilari Sacalm. D'aquests casosa positius cinc afecten a dones i dos a homes. A la resta de municipis en aquestes darreres dues setmanes el marcador és a zero.
 

Pel que fa al número de casos sospitosos la xifra s'eleva fins a tres-cents noranta-vuit. N'hi ha hagut a tots els municipis excepte a Breda. S'entén per casos sospitosos als que corresponen a persones que en algun moment han presentat símptomes i un professional sanitari els ha classificat com a possible cas, però no tenen una prova diagnòstica PCR o test ràpid amb resultat positiu. Tots ells són casos activats pel servei de vigilància epidemiològica.


​​
​​
​​

 

 

Participació