Professionals sanitaris es concentren davant el CAP de Sant Celoni reivindicant una sanitat pública del tot

També reclamen recuperar el sou retallat, acció social, recuperar dies de lleure, vacances cobertes amb contractes i no esquarterar el sistema sanitari en empreses on col·local comandamernts a dit, entre altres

Concentració dels sanitaris del CAP de Sant Celoni
Concentració dels sanitaris del CAP de Sant Celoni | Cedida
Redacció
11 de juny del 2020
Actualitzat a la 13:13h
Professionals sanitaris s'han concentrat aquest dimecres davant del Centre d'Assistència Primària (CAP) de Sant Celoni s'han concentrat davant l'ambulatori com ho han fet altres treballadors i treballadores del sector sanitari de Catalunya. Els motius són l'exigència d'una sanitat pública el 100% a més de diverses demandes laborals com la reivindicació de recuperar el sou retallat, no fer contractes de sanitaris per mes a mes, recuperar acció social, recuperar dies de lleure, cobrir vacances amb contractes i no amb la bona fe de companys, no esquarterar el sistema sanitari en empreses on col·locar comandaments a dit i de confiança innecessaris, recuperar la salut com institució pública i no externalitzar negocis a empreses privades.

Els convocants es tornaran a concentrar dimecres de la setmana vinent 17 de juny i demanen als veïns i veïnes de Sant celoni afegir-se també a la protesta dels treballadors. L'hora de la concentració serà des de les 14h fins a les 14:15h.


​​
​​
​​

 
Arxivat a