L'Hospital de Sant Celoni manté una persona ingressada per Covid-19

Es mantenen també els registres de la setmana passada de 96 altes i 29 defuncions acumulades des de l'inici de la pandèmia

Un ingressat per Covid-19 a l'Hospital de Sant Celoni
Un ingressat per Covid-19 a l'Hospital de Sant Celoni | Jordi Purtí
Redacció
10 de juny del 2020
Actualitzat a les 19:11h
La Fundació Hospital de Sant Celoni ha comunicat aquesta tarda que es manté una persona ingressada per positiu de Covid-19 i, per tant es mantenen els registres dels darrers set dies. En aquest sentit, també continuen vigents tant les 96 altes com les 29 defuncions acumulades des de l'inici de la pandèmia.

Seguint el procés de desescalada, un cop entrats a la fase 2 de l'estat d'alarma, les mesures de prevenció per evitar contagis per Covid-19 s'estan modificant gradualment a l'Hospital de Sant Celoni.  

Segons s'ha informat, s'està fent l'activitat quirúrgica programada. Pel que fa a l'activitat ambulatòria, tot i mantenir-se la modalitat telemàtica, es va introduint progressivament la presencial, establint les mesures per garantir el distanciament social a les sales d'espera. En aquest moment es segueix fent el cribratge de símptomes a totes aquelles persones que hagin d'entrar al recinte hospitalari i al Centre Sociosanitari Verge del Puig.  

S'han reduït les restriccions d'entrada, autoritzant ara la visita d'un acompanyant per pacient ingressat a l'hospital, un cop al dia, a escollir entre matí o tarda en les franges horàries de 13h a 14h o de 17h a 18h. A Urgències es valora l'entrada d'un acompanyant en funció de la situació del servei i de la patologia del pacient. Pel que fa al Centre Sociosanitari Verge del Puig, s'ha de demanar cita prèvia per a les visites.
 
En tos els casos, tant persones usuàries com acompanyants i familiars, han d'entrar als centres amb mascareta i s'han de rentar les mans. Aquest procediment també s'ha de fer a la sortida dels centres.  
 
Les mesures s'aniran modificant amb l'evolució de fase.


​​
​​
​​
Arxivat a