Pintades insultants a la façana de l'Ajuntament de Gualba

Van dirigides a l'alcalde, càrrec electes, guàrdies municipals i veïns

Pintades insultants a la façana de l'Ajuntament de Gualba
Pintades insultants a la façana de l'Ajuntament de Gualba | AJ Gualba
Redacció
09 de juny del 2020
Actualitzat a les 11:56h
L'alcalde de Gualba, Marc Uriach, ha anunciat que presentarà denúncia als Mossos d'esquadra per les pintades que aquesta nit passada s'han fet a la façana de l'Ajuntament del municipi. En aquestes pintades s'insulta a funcionaris, càrrecs públics municipals i veïns de Gualba. "OT subnormal Marc i el seu Porkot", i "Los Pan no dejan ni pan" són algunes de les pintades que s'hi poden llegir.

Uriach, en declaracions a NacióBaixMontseny, ha expressat el suport del consistori a totes les persones "insultades de manera covarda i incívica. no tot s'hi val. accions com aquesta no en volem a casa nostra".

L'alcalde de Gualba manifesta també que les pintades obeeesixen a una tàctica de desgast que ja ve de lluny "però aquesta manera de fer s'ha de rebutjar" perquè fer política és dir el que es pensa a la cara i no pas fer política sense arguments basada en l'insult i la mentida. Tanmateix ha expressat l'agraïment per les mostres de suport i solidaritat que des de primera hora del matí està rebent per part de veïns del poble.