turisme

El castell d'Hostalric ja es pot visitar

Ha obert portes després de 89 dies de confinament

per Redacció, 6 de juny de 2020 a les 15:52 |
Zona del cavaller del castell d'Hostalric | AJH
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

89 dies després de confinament el Castell d'Hostalric ja torna a obrir portes. Els visitants tenen ara al seu abast un fortí en el qual hi podran passejar al seu aire pels espais oberts de la fortalesa, contemplar les vistes al Montseny des del pati d'armes o gaudir de l'entorn natural de les hortes d'Hostalric des del polvorí.

Durant aquest temps que ha estat tancat al públic s'han portat a terme una sèrie d'actuacions i s'han establert mesures preventives amb l'objectiu de cuidar el patrimoni i a les persones. Així s'ha fet una desinfecció general del castell, s'ha desbrossat les zones exteriors, codis QR pel material de visita, control d'aforament, mesures de distància física i infografies amb les mesures sanitàries a adoptar per part del visitant

Durant el mes de juny, l'horari d'obertura del castell serà dissabte de 10h a 14h i de 15h a 18h i diumenge de 10h a 14h. A partir de l'1 de juliol i fins el 30 de setembre, l'horari serà de dimarts a diumenge de 10h a 14h i de 16h a 19h.

 

Participació