obres

La Diputació de Barcelona concedeix un crèdit de 200.000 euros a l'Ajuntament de Sant Celoni

Servirà per fdinançar la segona fase de les obres del cementiri

per Redacció, 5 de juny de 2020 a les 20:05 |
Cementiri de Sant Celoni | NBM/arxiu
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
En el marc de la Caixa de Crèdit que impulsa la Diputació de Barcelona, la corporació ha concedit un crèdits per valor total de 200.000 euros a l'Ajuntament de Sant Celoni per a finançar la segona fase de la remodelació integral del cementiri del municipi.

La Caixa de Crèdit és un instrument de cooperació local que té l'objectiu d'atorgar crèdits als ajuntaments, entitats municipals descentralitzades i mancomunitats de municipis de la demarcació per al finançament de noves inversions, el dèficit de finançament en inversions executades i les operacions incloses en un Pla de Sanejament o Econòmic i Financer.


Cada govern local pot demanar fins a 200.000 euros cada any, amb l'excepció dels municipis inferiors a 1.000 habitants, que podran superar aquest límit i sol·licitar l'import necessari per cobrir les seves necessitats de finançament. El tipus d'interès és al 0%, amb una amortització màxima de 10 anys i una carència d'un any des de la data de concessió.
 

 

Participació