Llum verda perquè l'Ajuntament de Sant Celoni pugui construir la piscina municipal descoberta

La piscina s'ubicarà a l'àmbit esportiu de Can Sans i al costat de les pistes d'atletisme i de l'Institut Baix Montseny

Redacció
05 de juny del 2020
Actualitzat a les 17:32h
Imatge d'on s'ubicarà la nova piscina municipal descoberta
Imatge d'on s'ubicarà la nova piscina municipal descoberta | Territori i Sostenilitat
La construcció d'una piscina municipal descoberta a Sant celoni ja és més a prop. Aquest divendres 5 de juny la Comissió territorial d'urbanisme de l'Arc Metropolità de Barcelona ha aprovat definitivament la modificació de planejament que permetrà a l'Ajuntament poder construir aquest equipament llargament reivindicat per la població. La Comissió s’ha celebrat de manera telemàtica.
 
La piscina s'ubicarà a l'àmbit esportiu de Can Sans, al nord-oest del nucli urbà de Sant Celoni i al costat de les pistes d'atletisme i de l'Institut Baix Montseny, amb accés a la carretera BV-5114. L'àmbit de la modificació de planejament abasta 37.465 m2.
 
L'Ajuntament preveu situar la piscina descoberta en aquesta zona esportiva, en terrenys planers que estaven qualificats d'espais lliures, i construir també un aparcament de 60 places per donar-hi servei. Cal dir que a l'àmbit de Can Sans ja existeix un aparcament amb 68 places. El nou se situarà el més proper possible a l'existent i a l'accés a la carretera BV-5114.
 
La modificació de planejament aprovada avui consisteix en ajustar els límits entre els espais lliures i els equipaments i classificar com a sòl urbà una peça de sòl no urbanitzable. D'aquesta manera, el municipi de Sant Celoni podrà comptar amb una piscina municipal descoberta, atès que la que tenia anteriorment es va haver d'enderrocar per construir en els seus terrenys la llar d'infants municipal.

 
Arxivat a