Canvi temporal de la ubicació del mercat setmanal de Santa Maria de Palautordera

S'ubicarà a l'espai entre els carrers Doctor Robert, Antoni Gaudí i Indústria i serà el primer dia des de l'inici de la pandèmia amb totes les parades

El mercat setmanal de Santa Maria de Palautordera recupera totes les parades i canvia d'ubicació
El mercat setmanal de Santa Maria de Palautordera recupera totes les parades i canvia d'ubicació | AJSMP
Redacció
04 de juny del 2020
Actualitzat a la 13:41h
Aquest dissabte 6 de juny des de les 8h fins a les 13.30h hi haurà el mercat setmanal de Santa Maria de Palautordera ja amb totes les parades, però per tal de complir amb tots els requisits i normes de seguretat per no propagar el coronavirus es demana que s'instal·li en una nova ubicació a l'espai entre els carrers Doctor Robert, Antoni Gaudí i Indústria.

La distribució que s'ha dissenyat des de l'Ajuntament és que a l'aparcament del nivell inferior  a tocar del carrer Indústria s'hi col·loqui tot el sector d'alimentació i a l'aparcament del nivell superior la parada del planter.

A tot el secor de terra de la plaça Josep Irla és on s'ha pensat que s'hi ubicaran la resta de parades de no alimentació (roba, sabates, complements...).
 
Des de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera es recorda que és obligatori l'ús de mascareta, que l'accés al mercat serà pel carrer Antoni Gaudí (després del forn de pa Pous) i els temps de permanència dels compradors serà l'estrictament necessari per a l'adquisició dels productes, de manera individual realitzar la compra i marxar. En aquesta línia es demana la col·laboració de tothom per assegurar el bon desenvolupament de la jornada de mercat setmanal.