Arran Baix Montseny es presenta a Sant Celoni

Arran manifesta el seu suport a la candidatura que la CUP presentarà el 25N al Parlament

Redacció
04 de novembre del 2012
Arran ha fet la presentació a l'espai de La Clau
Arran ha fet la presentació a l'espai de La Clau | Arran
Arran ha fet la presentació a l'espai de La Clau Foto: Arran

Una trentena de persones han assistit aquest divendres a la presentació de la nova organització juvenil de l’esquerra independentista, Arran, que ha tingut lloc a l’espai autogestionat la Clau de Sant Celoni. L’acte ha consistit d’una xerrada a càrrec d’un representant nacional i un de local i un concert del grup xilenocatalà “Isla Negra”.

Segons han explicat, Arran apareix com l’aposta conjunta de centenars de joves dels Països Catalans per avançar cap a la independència, el socialisme i el feminisme, esdevenint l’organització juvenil més forta i arrelada del país. Al Baix Montseny, el projecte s’ha consolidat organitzativament els darrers mesos impulsat per joves de diferents pobles com Sant Celoni, Palau, Vilamajor i Sant Esteve.

Arran manifesta el seu suport a la candidatura que la CUP presentarà el 25N al Parlament de la Ciutadella, entenent aquest pas com a necessari en l’enfortiment de la Unitat Popular. "Aquells que més estem patint l’ofensiva de CiU i PP contra els drets socials –joves estudiants, aturats i treballadors precaris-, així com el jovent que coincidim en el clam massiu per la independència d’aquest 11 de Setembre, tenim en la CUP un clar referent el 25N", recalquen en l'acte de presentació.

En aquest sentit, Arran també expressa el seu suport a la vaga general convocada el 14N, esperant que suposi un salt endavant, també al Baix Montseny, en l’organització de la resposta social "a aquesta estafa a gran escala que és la crisi". Animen a tot el jovent de la comarca a secundar-la, així com a participar a les mobilitzacions que tindran lloc a les 11h a la Plaça de la Creu de Sant Celoni i a Barcelona.