1 de 10
coronavirus

L'Ajuntament de Vallgorguina aprova un preu públic social per al Casal d'Estiu

La voluntat és que l'economia familiar -marcada per la Covid-19- no sigui un impediment per aconseguir aquest retorn esglaonat a la normalitat.

Preus públics socials per al Casl estiu de Vallgorguina | AJVALL
per Redacció, 28 de maig de 2020 a les 16:36 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Vallgorguina ha aprovat un preu públic social pel Casal d'Estiu que oferirà -sempre que es compleixi amb les condicions sanitàries del moment-. La finalitat és que els infants es retrobin després de l'acabament sobtat del curs escolar i reemprenguin, poc a poc i amb seguretat, les relacions socials després del confinament. També amb la voluntat que l'economia familiar -marcada per la Covid-19- no sigui un impediment per aconseguir aquest retorn esglaonat a la normalitat.

El casal es durà a terme sempre que el municipi estigui en fase 3 i en cas de sospita o presència del virus, s'obligarà a guardar quarantena al grup de convivència afectat. En aquest sentit, degut a la situació de pandèmia per la Covid-19, Quiràlia i l'Ajuntament adoptaran les mesures necessàries que marquen les autoritats sanitàries i el govern, per assegurar la seguretat i higiene en tot el transcurs del casal d'estiu.


Es faran controls diaris de simptamologia i temperatura a l'equip, neteja i desinfecció del material i instal·lacions diàriament, rutina de neteja de mans abans i després de cada activitat, les zones diferenciades d'esbarjo per cada grup, formació específica per l'equip.

Pel que fa a les activitats es vol fomentar la sostenibilitat, l'estudi setmanal d'un element de l'univers, a banda de jocs, expressió corporal, dinàmiques de cohesió i treball emocional. Els grups seran reduïts de deu persones.
 

 

Participació