Alcaldes del Baix Montseny es reuneixen amb el delegat del Govern a Barcelona per la desescalada

El delegat ha explicat que caldran mecanismes sanitaris vinculats a les residències

Reunió telemàtica d'alcaldes amb el delegat del Govern a Barcelona
Reunió telemàtica d'alcaldes amb el delegat del Govern a Barcelona | Consell Comarcal Vallès Oriental
Redacció
21 de maig del 2020
Actualitzat a les 10:14h
Diversos alcaldes deel Baix Montseny han participat en la reunió telemàtica amb el delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernàndez per tractar qüestions sobre la Covid-19. A la reunió, el delegat del Govern a Barcelona, ha explicat als alcaldes que l'evolució de la incidència a la comarca segueix evolucionant positivament i això reforça la proposta del Govern per avançar a la fase 1 a partir del dilluns que ve. 

El delegat ha demanat però que es reforci el missatge de què se segueix estant en fase 0, encara que es pugui tenir una falsa sensació que ja ha passat el pitjor. Els alcaldes han plantejat diferents qüestions sobre les mesures de flexibilització introduïdes durant la fase 0 avançada i qüestions sobre l'activitat comercial, l'obertura d'escoles i llars d'infants o la situació a les residències de gent gran.

Sobre aquest tema, el delegat ha explicat que "ens caldran mecanismes sanitaris vinculats a les residències" i ha afegit que ara es té l'oportunitat per repensar situacions i millorar-les de manera ràpida, les quals abans podíem pensar que seria molt costós "fer-ho i ara ens poden servir per fer una vida més fàcil als nostres ciutadans i ciutadanes", ha manifestat el delegat del Govern a Barcelona.