publicació

Neix a Breda la revista Esclatafang amb la idea de ser un altaveu d'artistes del Baix Montseny

En el primer número hi han participat 14 artistes i la temàtica és «Feliç fi del món»

per Redacció , 20 de maig de 2020 a les 08:33 |
Esclatafang un altaveu per a creatius del Baix Montseny | Esclatafang
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
En ple confinament per la Covid-19, però sense por. Aquest dijous 21 de maig neix a Breda la revista Esclatafang, un fanzin de propostes artístiques al voltant d'un tema que surt al carrer amb la idea de mostrar veus irreverents i arriscades del món artístic del Montseny. Per això els dos creatius de Breda impulsors de la publicació volen convertir Esclatafang en un espai de trobada i altaveu d'artistes del Baix Montseny que tinguin idees trencadores, singulars i interessants, l'esperit que els anima a començar a donar vida a aquesta aventura.

La presentació serà dijous a les 18h en directe que es farà a través del seu perfil d'Instagram. El tema del primer número és 'Feliç fi del món', en el quan hi ha participat 14 creatius. Esclatafang era previst sortir uns mesos enrere però la crisi de la Covid-19 ho ha endarrarit tot. La idea és que tingui una periodicitat trimestral.

 


 

Participació