Sant Pere de Vilamajor reorganitza el servei de neteja del municipi

L'objectiu és guanyar en eficiència i millorar el servei

per NacióBaixMontseny , 3 de novembre de 2012 a les 13:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de novembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Les peculiaritats del municipi de Sant Pere de Vilamajor ha portat a l'Ajuntament a reorganitzar el servei de neteja dels carrers dels diferents nuclis urbans del seu terme municipal amb l'objectiu de millorar-lo i guanyar en eficiència. En aquest sentitr, des del consistori s'ha anunciat que una persona de la brigada municipal es dedicarà exclusivament a portar a terme la neteja viària, manteniment dels jardins, zones verdes i la via pública a la urbanització Faldes del Montseny. Aquesta mateixa persona, també s'ocuparà, un cop al mes, a fer les tasques de neteja de la urbanització Les Pungoles.


D'altra banda, un treballador de la brigada també s'ocuparà dels carrers d'altres zones com Can Derrocada, Vallserena, can Vila i Can Ram, a més del nucli. En aquestsa punts s'ha establert es faci la neteja de carrers dos cops al mes amb l'escombradora municipal.

 

Participació