Una explosió de gas butà destrossa un local a Sant Celoni

Es tracta d'un taller on es feien peces de fang i ceràmica

Un local de Sant Celoni destrossat per una explosió de gas butà
Un local de Sant Celoni destrossat per una explosió de gas butà | Xavier López Sastre
Redacció
18 de maig del 2020
Actualitzat a les 9:30h
Una deflagració de gas butà ha afectat aquest matí poc després de dos quarts de sis del matí un local de Sant Celoni del Bruc, número 10. Només hi ha hagut danys materials i no hi ha hagut ferits. Els Bombers de la Generalitat han informat que s'hi han traslladat amb cinc dotacions i que no hi ha afectació estructural a l'immoble, així com tampoc als de costat.

Testimonis presencials han explicat a NacióBaixMontseny que s'han espantat molt perquè el soroll ha estat molt fort "estava treballant al menjador de casa i m'he pensat que havia caigut un edifici sencer. He baixant pitant i amb un extintor he apagat el foc", ha dit Xavier López, veí d'un dels edificis propers del local on hi ha hagut l'explosió. Per sort, l'onada expansiva de la deflagració ha estat cap a fora i, per això no s'ha afectat l'immoble. En pocs minuts un bon nombre de veïns s'ha aplegat al carrer incrèduls del que havia passat.

Actualment aquest local feia les funcions d'un taller de peces de fang i ceràmica i és a tocar de l'escola Avet Roig. Antigament havia estat un forn de pa.

 

Un veí mira les destrosses del local del carrer Bruc de Sant Celoni Foto: Xavier López Sastre

 

El veïns s'han aplegat al carrer després de l'explosió Foto: Xavier López Sastre


 
Arxivat a