Arbúcies proposa el joc «Demostra els teus coneixements del Montseny amb el concurs Montseny... Juguem? »

Estarà actiu des d’avui i fins al diumenge 31 de maig

Arbúcies proposa demostrar els coneixemnts que es té del Montseny
Arbúcies proposa demostrar els coneixemnts que es té del Montseny | AJA
Redacció
15 de maig del 2020
Actualitzat el 16 de maig a les 11:41h
El Museu Etnològic del Montseny i l’Ajuntament d’Arbúcies han preparat el joc de preguntes Montseny... Juguem?  que estarà obert a partir d’avui i fins al 31 de maig. En aquesta ocasió, el concurs no només va dirigit als arbuciencs i arbucienques, sinó que també hi poden jugar tots aquells ciutadans de poblacions de l’entorn del Montseny. 
 
Aquesta iniciativa s’emmarca dins les activitats que s’organitzen per commemorar el Dia Internacional dels Museus (18 de maig) i el Dia Europeu dels Parcs Naturals (24 de maig) en la situació de confinament que estem vivint actualment.
 
El concurs, que porta per títol Montseny... Juguem?, planteja 25 preguntes sobre el Montseny i l’activitat humana en aquest indret natural privilegiat. Així els concursants descobriran a través de les preguntes i les explicacions de les respostes aspectes singulars del patrimoni natural i el patrimoni cultural d’aquest massís.  Un joc que segur que també servirà per conèixer alguna curiositat poc coneguda del Montseny.
 
El trivial ja està en funcionament i hi podreu participar fins diumenge 31 de maig a les 12 de la nit. Hi podeu accedir des d’aquest enllaç: https://kahoot.it/challenge/01036076?challenge-id=7c44a8f3-34f5-4b5a-ac18-5249248be5d2_1589553845698
 
Segurament els més joves en alguna ocasió hauran fet servir el programari d’aquest joc, que està pensat per ser utilitzat a l’aula (kahoot) i nosaltres us proposem que hi jugueu des de casa amb tota la família des de qualsevol dispositiu electrònic.
 
Arxivat a