1 de 10
coronavirus

L'empresa Renolit Ibérica, SA de Sant Celoni aporta més de 500 kg d'aliments al programa «Creu Roja Respon»

Àmplia resposta dels treballadors a una inicativa solidària impulsada des de la Comissió d'Igualtat de l'empresa

Les impulsores de la iniciativa amb voluntaris de Creu Roja en el moment del lliurament d'aliments solidaris | Jordi Purtí
per Jordi Purtí Pursals, 15 de maig de 2020 a les 07:49 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La crida solidària impulsada per Eva Hernández, secretària de la Comissió d'Igualtat de l'empresa Renolit Ibérica, SA de Sant Celoni, per recollir aliments i aportar-los al programa Creu Roja Respon ha tingut una àmplia resposta dels treballadors de l'empresa aconseguint més de 500 kg d'aliments bàsics que beneficiaran persones necessitades i d'alta vulnerabilitat residents al Baix Montseny. D'aquesta manera, l'empresa celonina se suma a una iniciativa promoguda per la Creu Roja contra el coronavirus i la crisi social provocada per la pandèmia.

El president de la Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny, Jordi Garcia, ha expressat a NacióBaixMontseny "l'agraïment de la institució per sumar-se a la iniciativa humanitària". La Creu Roja està establerta a Sant Celoni des de fa més de 42 anys i en aquests moments difícils, continua fent la tasca de suport per vetllar per les persones més vulnerables. Actualment han augmentat de manera molt considerable el nombre d'usuaris, i les intervencions provocades per la Covid-19.   

Davant d'aquesta amenaça, Creu Roja ha intensificat la seva tasca humanitària a través d'un pla específic per atendre aquelles persones que es troben en situació de risc, i "volem que aquesta iniciativa de compromís social es perllongui fins que s'acabi l'estat de confinament i els nostres usuaris puguin sortir de la situació de vulnerabilitat en què es troben" ha dit també Jordi Garcia.

Aquesta tasca no es podria dur a terme si no fos per les persones voluntàries i tècniques de la institució, la solidaritat dels socis i de moltes empreses, entitats i particulars, amb les seves aportacions econòmiques, al Programa Respon de la Creu Roja a nivell estatal .

Al Baix Montseny prop de 2.200 persones i 620 famílies es beneficien de les ajudes directes d'aliments de Creu Rja. També està fent activitats d'acompanyament a persones, repartiment de medicaments a domicili i trucades telefòniques a les persones que estan en els diferents programes de l'entitat amb més de 30 voluntaris i personal tècnic.


 

Sant Celoni amb el programa humanitari Creu Roja Respon Foto: Creu Roja

 

Participació