VÍDEO L'alcalde de Sant Celoni apel·la a la responsabilitat col·lectiva en cas que el Baix Montseny passi a fase 1

Raül Garcia també destaca que es reconegui de manera oficial una «realitat territorial»

Raül Garcia, alcalde de Sant Celoni
Raül Garcia, alcalde de Sant Celoni | Canal Youtube Ajuntament Sant Celoni
Redacció
14 de maig del 2020
Actualitzat a les 16:50h


Aquest migdia s'ha conegut que el Departament de Salut proposarà que tot el Baix Montseny passi dilluns de la setmana vinent a la fase 1 de la desescalada de la crisi sanitària, circumstància que demà divendres a la tarda haurà de confirmar o no el Ministeri de Sanitat.

En aquest sentit, l'alcalde de Sant Celoni, Raül Garcia, ha fet una intervenció institucional en la qual ha expressat la seva satisfacció per poder passar a una nova fase de l'estat de confinament ja que suposa poder reactivar una mica més l'economia local. Amb tot, ha demanat "molta responsabilitat" per no fer passes enrere i ha recordat que "la crisi no ha passat".

Garcia reclama complir amb les mesures de distanciament, confinament i aïllament social "per evitar la propagació del virus". Per això, apel·la a la "responsabilitat co0l·lectiva dels veïns de Sant Celoni i del Baix Montseny per estar a l'alçada de la nova situació.

L'alcalde de Sant Celoni també està satisfet perquè s'ha reconegut el Baix Montseny "com una realitat territorial" que es viu de manera ben natural amb límits de províncies a vegades una mica artificials.