#stopconsells, una campanya perquè els joves de Santa Maria de Palautordera alcin la veu

L'impulsa l'Àrea de Joventut a través d'històries d'instagram

La tecnologia és una dels recursos més recorrents per als joves tancats a casa
La tecnologia és una dels recursos més recorrents per als joves tancats a casa | Pixabay
Redacció
13 de maig del 2020
Actualitzat a les 16:13h
L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ha posat en marxa una campanya a través de l'Instagram de Can Rahull (@canrahull) perquè els joves opinin sense embuts sobre el municipi.

El 16 de març es va decretar l'estat d'alarma i el confinament total de la població. Aquest fet excepcional i inimaginable uns mesos enrere va canviar les rutines, els hàbits i les relacions de tothom. Des de llavors, els centres escolars, els espais de socialització, els equipaments esportius i culturals, i tants d'altres llocs van abaixar la persiana. Les trobades amb amistats es van estroncar de soca-rel i va cessar tota normalitat.

Des d'aleshores, infinites iniciatives a través de les xarxes socials han posat en evidència l'enorme creativitat de les persones joves. La campanya #StopConsells sorgeix perquè els joves es converteixin en protagonistes. Des de l'Àrea de Joventut es vol conèixer quins són els problemes que es troben, què troben a faltar al poble o què farien si poguessin escollir la seva activitat preferida.

Els pròxims dies, a través d'històries d'Instagram, s'aniran publicant preguntes perquè els joves alcin la veu.
 

stopconsells una campanya perquè els joves de Santa Maria de Palautordera puguin expressar-se Foto: Àrea Joventut SMP