Una empresa de Sant Hilari Sacalm reparteix targetes regal als treballadors per gastar en el comerç del poble

Aporta i Ricard Moragas i Fills promou el comerç de proximitat amb una targeta personalitzada

Empresa Ricard Moragas i Fills, SA de Sant Hilari Sacalm
Empresa Ricard Moragas i Fills, SA de Sant Hilari Sacalm | Moragas.com
Redacció
11 de maig del 2020
Actualitzat a les 18:30h
El grup empresarial Moragas aposta per fomentar i promoure el comerç de proximitat. Per això, ha decidit premiar als seus treballadors l'esforç fet a l'inici de l'estat d'alarma, amb una targeta regal que podran gastar comprant en els establiments locals de Sant Hilari Sacalm.

La plantilla d'aquesta empresa, formada per una setantena de treballadors, disposaran d'una targeta personalitzada amb els seus noms. D'aquesta manera, els diners aniran directament als comerços que formen part de l'Associació de Comerç de Sant Hilari Sacalm. Una mesura que es posarà en marxa quan tots els establiments associats puguin tornar a aixecar les seves persianes, és a dir, quan s'estigui en fase 1.

Una injecció  de diners important per al comerç local

L'Associació de Comerç de Sant Hilari Sacalm ha expressat públicament el seu agraïment per la iniciativa que han pres les empreses Aporta i Ricard Moragas i Fills. En aquest sentit, Montserrat Pujolràs, presidenta de l'associació ha assegurat que "es tracta d'una quantitat important de diners que aniran destinats íntegrament als negocis locals i, de ben segur, que beneficiarà el nostre comerç". Pujolràs ha assegurat que, després de la situació que s'ha viscut en què el comerç local ha estat un dels molts perjudicats i entenent que ja han vist com en els darrers anys també ha patit moltíssim, "aquesta injecció de diners tant important és un premi". Igualment manifesten la seva satisfacció per la prdisposició d'aquesta empresa a fer xarxa pel suport a l'economia local.
 

Targeta personalitzada per als treballadors de Ricard Moragas i fills, SA Foto: Associació Comerç Sant Hilari


Premi als treballadors pel seu compromís

Per la seva banda, els responsables de les empreses Aporta i Ricard Moragas, asseguren que, en aquests moments excepcionals, cal reconèixer la tasca que han estat fent els seus treballadors durant les últimes setmanes. Al mateix temps, sempre conscients i propers al comerç local, creuen que és moment de donar suport i ajudar als petits negocis de Sant Hilari Sacalm a sortir d'aquesta situació de la millor manera possible.

El grup empresarial Moragas es dedica al sector logístic, sobretot al transport i emmagatzematge d'aigua. Davant l'obligació d'abastir al mercat de productes de primera necessitat han hagut de treballar aquests dies de confinament decretat per l'estat d'alarma.