El mercat setmanal de Sant Celoni tornarà dimecres vinent

Amb producte fresc i situat al voltant del pavelló

Parades del mercat setmanal de Sant Celoni
Parades del mercat setmanal de Sant Celoni | Jordi Purtí
Redacció
07 de maig del 2020
Actualitzat a les 16:43h
L'Ajuntament de Sant Celoni ja està treballant per fer possible el retorn del mercat setmanal del dimecres encara que sigui d'una manera parcial i amb una ubicació diferent a la del centre del poble com és habitual. L'alcalde Raül Garcia ho va anunciar dimarts d'aquesta setmana en una intervenció en directe per instagram de "L'alcalde Respon", contestant una de les preguntes que li van fer els veïns.

Garcia va dir que la data fixada pel retorn serà dimecres de la setmana vinent dia 13 de maig. Ara, s'estan acabant de perfilar tots els protocols de seguretat que caldrà establir derivats de la crisi de la Covid-19. En aquest sentit, la primera gran decisió és que les parades que s'hi trobaran en principi només seran d'alimentació. També és important el fet que la seva ubicació, mentre no hi hagi normalitat, serà al voltant del pavelló 11 de Setembre ja que caldrà crear un circuit amb una entrada i una sortida "no hi haurà llibertat de moviments", va recalcar l'alcalde. Com en la resta de negocis que ja hi ha oberts s'haurà de controlar l'aforament.

Malgrat que la Generalitat ha permès la celebració dels mercats no sedentaris, només amb productes frescs d'alimentació i seguint els protocols de seguretat, l'Ajuntament de Sant Celoni, com també han fet altres consistoris del Baix Montseny, es va decidir suspendre'l des del començament del decret d'estat d'alarma el 16 de març. En aquell moment, Raül Garcia va manifestar que "Volem  evitar mals majors" ja que considerava que encara que hio hagués només producte fresc la seguretat a Sant Celoni no estava garantida.

 
Arxivat a