La Comunitat de Municipis del Baix Montseny organitza tallers en línia per a empreses i persones autònomes

El cicle començarà el 12 de maig i té l'objectiu de reactivar l'economia a la comarca natural

El Niño Becerra va inaugurar el mes de novembre passat l'Àgora Baix Montseny
El Niño Becerra va inaugurar el mes de novembre passat l'Àgora Baix Montseny | NBM
Redacció
07 de maig del 2020
Actualitzat a les 14:10h
La Comunitat de Municipis del Baix Montseny, a la qual hi participen tretze ajuntaments de la comarca natural, comença la setmana vinent un cicle de webinars empresarials sota el lema Reactivem el Baix Montseny. El cicle té per objectiu la programació d'un seguit de sessions en línia, adreçades als empresaris i empresàries del Baix Montseny i àrea d'influència, d'acord amb les necessitats expressades pel teixit socioeconòmic del territori. Aquestes accions s'emmarquen dins el Pla estratègic del Baix Montseny i donen continuïtat a l'Àgora empresarial, inaugurada el passat novembre de 2019 i que va suposar el començament d'un treball conjunt amb l'empresariat del territori.

Les tres primeres sessions que suposen el tret d'inici del cicle tindran lloc els dies 12, 13 i 15 de maig. El primer webinar es farà el 12 de maig de 12 a 13.30 h: Les Organitzacions i els seus líders, com a facilitadors de confiança i seguretat davant la por amb Jaume Gurt i Josep Moulines. Per més informació i inscripció.

El segon webinar tindrà lloc el13 de maig de 16 a 17.15 h: L'hora de l'empoderament. Els treballadors/es que ara necessiten les Organitzacions amb Jaume Gurt i Josep Moulines. Per més informació i inscripció.

I El tercer webinar es farà el 15 de maig de 12 a 13.30 h: Estratègies empresarials per no perdre el fil, desenvolupa el teu pla d'acció amb Elisabeth Bach. Per més informació i inscripció.