L'Ajuntament de Riells i Viabrea ha distribuït mascaretes entre els nens i nenes de fins a 14 anys

350 infants empadronats al municipi han estat els beneficiaris

Redacció
06 de maig del 2020
Actualitzat a les 17:26h
Repartiment de mascaretes a Riells i Viabrea
Repartiment de mascaretes a Riells i Viabrea | AJ RiV

Els dies 2 i 3 de maig l'Ajuntament de Riells i Viabrea va repartir mascaretes entre els nens i nenes de la seva població. En total 350 infants, empadronats al poble, d'entre 3 i 14 anys en van ser els beneficiats.

El lliurament es va fer al Pavelló Municipal i en compliment de les mesures de protecció vigents, durant la distribució, les famílies van haver de mantenir la distància de seguretat per evitar aglomeracions i, a més, l'Ajuntament va demanar als veïns i veïnes d'anar-hi degudament protegits.

El dissabte 2 de maig se'n van repartir un centenar i la resta es van dispensar diumenge. Cada mascareta es va acompanyar d'un diploma de bon comportament durant el confinament en reconeixement a l'actitud exemplar que han mantingut infants i joves des de l'entrada en vigor de l'estat d'alarma.

El consistori ha adquirit les mascaretes per a garantir que tots els infants del poble amb edats compreses entre 3 i 14 anys, és a dir, tota aquella mainada nascuda entre els anys 2007 i 2016, disposin d'aquest element de protecció personal per tal que l'utilitzin cada dia quan surten a passejar, coincidint amb la posada en marxa de la fase 0 que estableix el pla per la transició cap a la nova normalitat.

Aquesta és una acció impulsada pel govern riellenc per a fer front a algunes de les conseqüències derivades de la pandèmia de la Covid-19 i que se suma a les diverses accions i iniciatives que han sorgit de forma solidària i altruista per part del sector social i empresarial del municipi.

El govern també agraeix el comportament que està tenint tota la ciutadania en el compliment de les mesures socials i sanitàries imposades per les autoritats competents.





Arxivat a