Continua la recerca de l'home de 40 anys desaparegut a Santa Maria de Palautordera

L'Ajuntament ha fet públic un comunicat explicant el dispositiu de recerca que fins al moment s'ha portat a terme per localitzar-lo

Els Mossos d'Esquadra han fet pública la foto de Josep Ayguadé
Els Mossos d'Esquadra han fet pública la foto de Josep Ayguadé | Mossos Esquadra
Redacció
05 de maig del 2020
Actualitzat a les 16:44h
Els Mossos d'Esquadra continuen treballant per intentar localitzar Josep Ayguadé, un veí de Santa Maria de Palautordera del qual no se'n sap res des del passat 27 d'abril cap a dos quarts de vuit del vespre, quan va ser vist prop del camí que porta al seu domicili.

En relació a la desaparició l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ha fet públic a primera hora d'aquesta tarda un comunicat explicant que la setmana passada des del Centre d'Emergències de Catalunya, es va establir un dispositiu de recerca d'un radi de 500 metres al voltant del seu domicili per si hagués pogut patir algun tipus d'accident.

En aquest dispositiu hi varen participar dotacions de diferents parcs de Bombers Voluntaris de Santa Maria de Palautordera, unitats de Seguretat Ciutadana, la Unitat Canina i l'helicòpter del Cos de Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra, i diverses dotacions de la Policia Local de Santa Maria de Palautordera.

D'altra banda, també s'han visualitzat les imatges de les càmeres de videovigilància instal·lades al municipi, i s'ha demanat suport a l'Associació Catalana d'Aeronaus No Tripulades, que ha fet diverses inspeccions amb drons per la zona, sense que de moment hi hagi hagut cap resultat. Per part dels Mossos d'Esquadra, està oberta una investigació per tal de poder localitzar-lo.

Des de l'Ajuntament es remarca que l'estat actual en relació a la crisi del Covid-19 fa que no es pugui organitzar una batuda de voluntaris a la zona. Alhora s'envia un missatge de suport a tota la família i amics d'en Pep, tal com es coneix popularment, i s'espera la seva tornada, sa i estalvi, el més aviat possible.