L'Ajuntament de Sant Hilari Sacalm anuncia la suspensió de l'Embruix 2020

És una de les festes emblemàtiques del municipi i s'havia de celebrar els dies 27 i 28 de juny

L'Embruix 2020 de Sant Hilari Sacalm s'ha suspès pel coronavirus
L'Embruix 2020 de Sant Hilari Sacalm s'ha suspès pel coronavirus | AJSHS
Redacció
05 de maig del 2020
Actualitzat a les 11:52h

L'Ajuntament de Sant Hilari Sacalm ha decidit suspendre a causa del coronavirus l'Embruix 2020 programat per als dies 27 i 28 de juny i que enguany s'havia de celebrar la 12a edició. Es tracta d'una celebració molt estimada al municipi ja que compta amb la implicació i la participació de moltes persones i entitats hilarienques que l'han convertida en una de les principals festes del poble.

S'havien previst espectacles, tallers i conferències amb la representació del "Sàbat de bruixes, guilla que fuig!" el dissabte a la nit, com a activitat principal. A més, per aquest 2020 s'havia constituït una comissió pròpia que s'encarregava d'organitzar, amb la col·laboració de l'Ajuntament, aquest espectacle. Amb la suspensió es comença ja a pensar en la tornada de l'Embruix el 2021, i des de l'Ajuntament de Sant Hilari Sacalm s'anima a la comissió a continuar treballant per la propera edició amb les mateixes ganes i il·lusió que ho ha fet fins ara. Des de la mateixa comissió es recorda que tothom qui hi vulgui participar pot posar-se en contacte mitjançant correu electrònic.

Sant Hilari Sacalm ha vist com la situació d'emergència sanitària que estem vivint ha obligat a la suspensió d'activitats emblemàtiques per al municipi com la Setmana Santa i el Via Crucis Vivent, la Setmana de l'Esport, i ara, l'Embruix. Des de l'Ajuntament es segueix amb atenció l’evolució dels esdeveniments per prendre les decisions més adequades, sempre prioritzant la seguretat i la salut de les persones, en front de l'organització de les diferents festes i celebracions del municipi.