Veïns de tres carrers de Sant Celoni aporten prop de 150 kg d'aliments al programa «Creu Roja Respon»

Àmplia resposta a una inicativa solidària dels carrers Esteve Cardelús, Bruc i Consolat del Mar

Les impulsores de la iniciativa amb voluntaris de Creu Roja en el moment del lliurament d'aliments solidaris
Les impulsores de la iniciativa amb voluntaris de Creu Roja en el moment del lliurament d'aliments solidaris | Jordi Purtí
03 de maig del 2020
Actualitzat a les 21:21h

La crida solidària feta per Eva Caro i Mònica Montero per recollir aliments i aportar-los al programa Creu Roja Respon ha tingut una àmplia resposta dels veïns dels carrers Esteve Cardelús, Bruc i Consolat del Mar de Sant Celoni aconseguint prop de 150 kg d'aliments bàsics que beneficiaran persones necessitades i d'alta vulnerabilitat residents al Baix Montseny. D'aquesta manera, el veïnatge d'aquest sector de Sant Celoni se suma a una iniciativa promoguda fa unes setmanes per la Creu Roja contra el coronavirus i la crisi social provocada per la pandèmia.

El president de la Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny, Jordi Garcia, ha expressat a NacióBaixMontseny "l'agraïment de la institució per sumar-se a la iniciativa humanitària". La Creu Roja està establerta a Sant Celoni des de fa més de 42 anys i en aquests moments difícils, continua fent la tasca de suport per vetllar per les persones més vulnerables. Actualment han augmentat de manera molt considerable el nombre d'usuaris, i les intervencions provocades per la Covid-19.   

Davant d'aquesta amenaça, Creu Roja ha intensificat la seva tasca humanitària a través d'un pla específic per atendre aquelles persones que es troben en situació de risc, i "volem que aquesta iniciativa de compromís social es perllongui fins que s'acabi l'estat de confinament i els nostres usuaris puguin sortir de la situació de vulnerabilitat en què es troben" ha dit també Jordi Garcia.

Aquesta tasca no es podria dur a terme si no fos per les persones voluntàries i tècniques de la institució, la solidaritat dels socis i de moltes empreses, entitats i particulars, amb les seves aportacions econòmiques, al Programa Respon de la Creu Roja a nivell estatal .

Al Baix Montseny l'entitat està fent activitats d'acompanyament a persones, repartiment d'alimentació i medicaments a domicili, trucades telefòniques a les persones que estan en els diferents programes de l'entitat  amb més de 30 voluntaris i personal tècnic.
 

Sant Celoni amb el programa humanitari Creu Roja Respon Foto: Creu Roja