1 de 10
coronavirus

Veïns de tres carrers de Sant Celoni aporten prop de 150 kg d'aliments al programa «Creu Roja Respon»

Àmplia resposta a una inicativa solidària dels carrers Esteve Cardelús, Bruc i Consolat del Mar

Les impulsores de la iniciativa amb voluntaris de Creu Roja en el moment del lliurament d'aliments solidaris | Jordi Purtí
per Jordi Purtí Pursals, 3 de maig de 2020 a les 20:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La crida solidària feta per Eva Caro i Mònica Montero per recollir aliments i aportar-los al programa Creu Roja Respon ha tingut una àmplia resposta dels veïns dels carrers Esteve Cardelús, Bruc i Consolat del Mar de Sant Celoni aconseguint prop de 150 kg d'aliments bàsics que beneficiaran persones necessitades i d'alta vulnerabilitat residents al Baix Montseny. D'aquesta manera, el veïnatge d'aquest sector de Sant Celoni se suma a una iniciativa promoguda fa unes setmanes per la Creu Roja contra el coronavirus i la crisi social provocada per la pandèmia.

El president de la Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny, Jordi Garcia, ha expressat a NacióBaixMontseny "l'agraïment de la institució per sumar-se a la iniciativa humanitària". La Creu Roja està establerta a Sant Celoni des de fa més de 42 anys i en aquests moments difícils, continua fent la tasca de suport per vetllar per les persones més vulnerables. Actualment han augmentat de manera molt considerable el nombre d'usuaris, i les intervencions provocades per la Covid-19.   

Davant d'aquesta amenaça, Creu Roja ha intensificat la seva tasca humanitària a través d'un pla específic per atendre aquelles persones que es troben en situació de risc, i "volem que aquesta iniciativa de compromís social es perllongui fins que s'acabi l'estat de confinament i els nostres usuaris puguin sortir de la situació de vulnerabilitat en què es troben" ha dit també Jordi Garcia.

Aquesta tasca no es podria dur a terme si no fos per les persones voluntàries i tècniques de la institució, la solidaritat dels socis i de moltes empreses, entitats i particulars, amb les seves aportacions econòmiques, al Programa Respon de la Creu Roja a nivell estatal .

Al Baix Montseny l'entitat està fent activitats d'acompanyament a persones, repartiment d'alimentació i medicaments a domicili, trucades telefòniques a les persones que estan en els diferents programes de l'entitat  amb més de 30 voluntaris i personal tècnic.


 

Sant Celoni amb el programa humanitari Creu Roja Respon Foto: Creu Roja

  

Participació