desaparegut

Busquen una persona de 40 anys desapareguda a Santa Maria de Palautordera

No se'n sap res des del dilluns 27 d'abril

per Redacció , 2 de maig de 2020 a les 07:52 |
Helicòpter dels Mossos d'Esquadra a la zona del Baix Montseny | Ricard Ametller Saula
Els Mossos d'Esquadra han establert un dispositiu de recerca per intentar localitzar un home desaparegut a Santa Maria de Palutordera dilluns d'aquesta setmana, el 27 d'abril. Es tracta de Josep Ayguadé de 40 anys. És de constitució prima i en el moment de la seva desaparició portava roba fosca. Pel que sembla la darrera vegada que s'ha vist va ser dilluns passat a un quart i cinc minuts de set de la tarda sortint del camí que va a casa seva (empresa Matachana situada a la drecera de Santa Maria de Palautordera i Sant Celoni).

La recerca s'ha fet aquests darrers dies amb un disposituts terrestres i la unitatc canina, com des de l'aire amb helicòpter rastrejant zones de Mosqueroles, Santa Maria de Palautordera i Sant Esteve de Palautordera. També hi han participat Policia Local de Santa Maria de Palautordera, Bombers de la Generalitat i Protecció Civil.
Sense notícies de Joan Pujol Masnou

Però aquesta no és l'única persona desapareguda a Santa Maria de Palautordera. Des del mes de febrer no se'n sap res de Joan Pujol Masnou, de 75 anys. Els Mossos d'Esquadra van difondre la seva fotografia el passat 27 d'abril per intentar localitzar-lo. Medeix 1,65 metres és de complexió prima i podria estar desorientat.
  

Participació