CORONAVIRUS

A l'Hospital de Sant Celoni hi ha 35 persones ingressades per Covid-19, la xifra més baixa de les tres darreres setmanes

A dia d'avui hi ha un total acumulat de 68 altes i 28 defuncions

per Jordi Purtí , 29 d'abril de 2020 a les 17:40 |
Hospital de Sant Celoni | Jordi Purtí
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Fundació Hospital de Sant Celoni ha oficialitzat a primera hora d'aquesta tarda les dades referents al coronavirus Covid-19. Els registres que s'han donat a conèixer indiquen que la situació de la pandèmia s'estabilitza i va a la baixa. Pel que fa al número de persones ingressades per la malaltia en aquest centre sanitari del Baix Montseny és de 35, una xifra sensiblement més baixa que fa justament una setmana que n'hi havia 44, és a dir nou persones menys. Aquesta és la xifra més baixa d'ingressats de les darreres tres setmanes.

Pel que fa al número d'altes en relació als darrers set dies se n'han donat un total d'onze i ja se n'acumulen 68 des de l'inici de la pandèmia.


El nombre de defuncions, per altra banda, en aquesta darrera setmana n'hi ha hagut dues, dues menys que la setmana anterior. Actualment se'n registren 28 d'acumulades des del començament de la crisi sanitària.
 

 

Participació