El Casal Popular La Clau de Sant Celoni augmenta un 15% els socis durant el confinament

Gràcies a la campanya #Objectiu200 a través de les xarxes socials, el suport del teixit associatiu celoní i la llibreria-cooperativa Els 4 Gats el casal ha aconseguit arribar als 210 socis

La Clau de Sant Celoni
La Clau de Sant Celoni | e/s
Redacció
29 d'abril del 2020
Actualitzat a les 9:26h
Des que va començar la seva activitat, el Casal Popular La Clau de Sant Celoni s'havia marcat com a objectiu arribar als 200 socis. Aquesta xifra pot assentar la independència i l'autogestió del projecte. Al llarg de les dues setmanes que ha durat la campanya #Objectiu200, 31 persones s'han fet sòcies de l'entitat i han enfilat la xifra fins els 210 socis. La promoció, aprofitant la coincidència amb Sant Jordi, també contemplava el regal d'un llibre de la llibreria-cooperativa Els 4 Gats.

Des de l'assemblea Gestora de La Clau consideren la campanya un èxit: "per a nosaltres les sòcies són la base del projecte i tenir aquest múscul ens permetrà esmorteir el sotrac econòmic que provocarà la Covid-19, garantir l'autogestió i executar el màxim d'objectius aprovats a l'Assemblea de Sòcies i Entitats de principis d'any". A banda d'agrair a les persones que han decidit donar suport al projecte, des del casal també se'n recorden de la gent que va creure des del principi en aquest projecte d'unitat popular: "aprofitem aquest èxit per recordar i enviar una abraçada a les desenes de persones que ens doneu suport des de fa anys i ens reafirmeu en la comesa activista cultural, social i política".

Finalment des de La Clau tenen clar que, malgrat la Covid-19, seguiran treballant pel projecte: "ben aviat us podrem avançar més notícies de La Clau. Estigueu al cas dels nostres canals de comunicació" expliquen els membres del casal. A més, també obren les portes a tota la comunitat montsenyenca per seguir sumant forces i participar del projecte: "Us animem a fer-nos arribar les inquietuds, crítiques i propostes que cregueu oportunes, ja que la nostra tasca no tindria sentit sense vosaltres i volem continuar creixent i sumant esforços envoltats d'aquells que ens cuiden i cuidem".
 
Arxivat a