coronavirus

Reobertura parcial de les deixalleries del Baix Montseny

A Santa Maria de Palautordera, Sant Celoni i Llinars del Vallès obriran tres dies a la setmana i amb horaris reduïts.

per Redacció , 28 d'abril de 2020 a les 16:53 |
Deixalleria de Santa Maria de Palautordera | Jordi Purtí
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Desprès de setmanes tancades pel decret d'estat d'alarma que obliga al confinament domiciliari, les deixalleries del Baix Montseny tornen a obrir, encara que sigui parcialment i amb un horari més reduït que no pas l'habitual.

D'aquesta manera, l'horari que ha estabert el Consroci per a la gestió dels resiuds del Vallès Oriental per la deixalleria de Santa Maria de Palautordera, a partir4 del dilluns 4 de maig, és el d'obertura tres dies a la setmana. Concretament els dilluns tarda de 16:00h a 19:00h, els dimecres matí de 8:30h a 14.00h i divendres matí de 8:30h a 14.00h 

Per evitar riscos només es permet un usuari per vehicle (Això requereix que en la mesura del possible, de cara a poder atendre el màxim de persones, es porti el residu degudament classificat i mobles i voluminosos desmuntats), caldrà dipositar residus segons indicacions del deixalleri, caldrà mantenir la distància de seguretat i es recomana l'ús de guants i mascareta.Per la seva banda, a Sant Celoni els dies que hi haurà la deixalleria oberta seran els següents: dimarts, dijous i dissabte de 8.30 h a 14 h.

A Llinars del Vallès la deixalleris reobrirà a partir de dimarts que ve, 5 de maig, dimarts, dijous i dissabtes de 8.30 a 14h.


 

Participació