El Festival Circ Cric de Sant Esteve de Palautordera ajorna «sine die» l'11a edició

S'havia de celebrar des del proper cap de setmana i fins al 20 de juny

El Festival Circ Cric ajornada
El Festival Circ Cric ajornada | ACN
Redacció
28 d'abril del 2020
Actualitzat a les 0:27h
El Festival Circ Cric ha ajornat 'sine die' l'11a edició a causa de la crisi del coronavirus. La ja consolidada cita amb el circ i la natura al peu del Montseny s'havia de celebrar des del proper cap de setmana i fins al 20 de juny a les instal·lacions de Tortell Poltrona (Jaume Mateu) i Montserrat Trias a Sant Esteve de Palautordera. La nova data quedarà condicionada a les mesures derivades de les circumstàncies i la normativa establerta pel Govern, informen.

Mentrestant, el certamen s'ha compromès a tornar l'import total de les entrades adquirides incloent les despeses de gestió. D'altra banda, el Centre de Recerca de les Arts del CIRC, CRAC, continua treballant a porta tancada "per esdevenir el referent del circ al sud d'Europa".
"El Festival CIRC CRIC obrirà les seves portes garantint les condicions de seguretat i higiene marcades per les autoritats sanitàries", remarquen en relació a l'eventual retorn de la present edició. L'any passat, en la 10à edició del Festival Circ Cric hi van assistir més de 25.000 espectadors, consolidat com un festival de referència i punt de trobada dels seus professionals.