Demostra els teus coneixements amb el concurs Arbúcies... Juguem?

La Regidoria de Cultura i el Museu Etnològic del Montseny engeguen un trivial de preguntes que estarà obert fins diumenge a les 12 de la nit

Trivial d'Arbúcies
Trivial d'Arbúcies | AJA
Redacció
23 d'abril del 2020
Actualitzat a les 19:45h
Amb motiu de la diada de Sant Jordi, la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Arbúcies i el Museu Etnològic del Montseny posen avui en marxa un concurs de preguntes. Aquesta iniciativa s'emmarca dins les activitats que s'organitzen des de diferents àrees de l'Ajuntament per fer més suportable el confinament al qual estem sotmesos des del 14 de març.
 
El concurs, que porta per títol Arbúcies... Juguem?, planteja 16 preguntes de diverses temàtiques sobre el poble, ja sigui que també servirà per conèixer alguna curiositat d’'rbúcies.
 
El trivial s'ha posat en funcionament avui a les 12 del migdia i hi podreu participar fins diumenge a les 12 de la nit.
 
Amb aquest concurs, que s'emmarca dins la celebració de la diada de Sant Jordi, està previst que es pugui repetir més endavant amb altres temàtiques per commemorar altres dates assenyalades.
 
Segurament els més joves en alguna ocasió hauran fet servir el programari d'aquest joc, que està pensat per ser utilitzat a l'aula (kahoot) i ara l?Ajuntament proposa que hi jugui des de casa amb el mòbil o amb l'ordinador tota la família.
 
Arxivat a