L'escola Fontmartina de Santa Maria de Palautordera homenatja els sanitaris de Sant Celoni el dia de Sant Jordi

Els han lliurat les manualitats que han confeccionat els alumnes de l'escola per fer-los arribar «l'escalf, suport i reconeixement a l'esforç que fan cada dia contra el coronavirus»

Personal del CAP de Sant Celoni amb les manualitat dels alumnes de l'escola Fontmartina
Personal del CAP de Sant Celoni amb les manualitat dels alumnes de l'escola Fontmartina | Escola Fontmartina
Redacció
23 d'abril del 2020
Actualitzat el 24 d'abril a les 9:21h
Els sanitaris del CAP i l'Hospital de Sant Celoni han rebut aquest dijous dia de Sant Jordi les manualitats que han elaborat els alumnes de l'escola Fontmartina de Santa Maria de Palautordera. Una acció que té l'objectiu, per part de la comunitat educativa d'aquest centre escolar, de fer arribar l'escalf, suport i reconeixement a l'esforç que el personal sanitari fa dia a dia per garantir que totes les necessitats sanitàries estiguin cobertes. 
     
"Sabem que són moments difícils, sabem de la vostra feina, el vostre esforç i dedicació i de tot allò que heu hagut de sacrificar (atenció a la família i a vosaltres mateixos)", ha explicat els impulsors de la iniciativa en una carta oberta. 
 
Per aquest motiu, també amb el suport del forn de pa Pous de Santa Maria de Palautordera, "hem volgut fer arribar un trosset de la nostra escola a través de les diferents propostes plàstiques que l'alumnat i famílies del centre estan duent a terme aquests dies al voltant de la Diada de Sant Jordi". Al mateix temps vol ser un homenatge a tots els professionals de la sanitat que estan treballant en la lluita contra aquesta pandèmia que s'ha estès per tot el món. 

L'Equip d'Atenció Primària Sant Celoni, han agraït a l’escola Font Martina, alumnes, pares d'alumnes, professorat i equip directiu, "el suport i les mostres d'escalf que ens heu fet arribar al CAP Sant Celoni". En un comunicat manifesten que fets com aquests els encoratgen a seguir fent la seva feina dia a dia i transmeten una felicitació molt especial, sobretot a tots els infants en aquests moments de confinament.
 

L'escola Fontmartina de Santa Maria de Palautordera homenatja els sanitaris del CAP i l'Hospital de Sant Celoni Foto: Escola Fontmartina

 

L'Escola Fontmartina fa un regal als sanitaris del CAP de Sant Celoni el dia de Sant Jordi Foto: Escola Fontmartina