Gualba i altres municipis del Baix Montseny fa gairebé dos dies que no tenen internet en ple confinament

La companyia Movistar no té data per restablir l'avaria ocasionada per la pluja de dimarts passat a la llera de la Tordera

Redacció
23 d'abril del 2020
Actualitzat a les 16:31h
Com si el decret d'estat d'alarma i l'obligat confinament domiciliari des de fa més de cinc setmanes no fos prou dolorós que els veïns de Gualba i altres municipis del Baix Montseny, des de dimarts passat al vespre, no tenen internet per culpa d'una avaria en les instal·lacions de la companyia Movistar a la llera de la Tordera, a causa de la pluja. D'això ja fa gairebé dos dies i en ple confinament que encara perjudica molt més la situació vital a molts baixmontsenyencs.

Des de l'Ajuntament de Gualba s'han fet diverses gestions amb la companyia, trucant al telèfon que Movistar té habilitat per atenció als ajuntaments, però la resposta és sempre inconcreta "hi estem treballant i no sabem quan es podrà resoldre". Segons la companyia l'avaria és en un lloc de molt difícil accés. Mentrestant el neguit dels usuaris afectats va creixent, que en general consideren que les pluges, per torrencials que siguin, no ha de servir d'excusa perquè el servei s'interrompi.

Les darreres notícies que es tenen és que Movistar ha informat a l'alcalde, Marc Uriach, que hi tenen sis operaris treballant a la zona on s'ha ocasionat l'avaria, però amb tot i això la companyia encara és incapaç de poder definir quan es podrà restablir la situació.